Βαυαρία: Μελλοντικά γρήγορα τεστ σε καταστήματα καλλυντικών

Κατά την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού, τα καταστήματα καλλυντικών και τα καταστήματα δομικού υλικού θα μπορούν επίσης να καταγραφούν ως εξεταστικά κέντρα πολιτών στη Βαυαρία.

“Αυτή η καινοτομία είναι άλλο ένα ορόσημο”, δήλωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Υγείας Klaus Holetschek. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει πολύ αν χρειάζεται ένα γρήγορο τεστ με αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να είναι σε θέση να κάνει τις καθημερινές του δουλειές, για παράδειγμα.

Τα καταστήματα πρέπει να εγγραφούν στον ιστότοπο του Υπουργείου Υγείας της Βαυαρίας. Μπορούν να προμηθευτούν μόνα τους τα τεστ στην ελεύθερη αγορά. “Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα καλύπτει τα έξοδα”, αναφέρθηκε.

Μέχρι στιγμής, τα γρήγορα τεστ αντιγόνων ήταν δυνατά κυρίως σε τοπικά κέντρα τεστ, σε γιατρούς και φαρμακεία. “Περισσότερα από 1.150 φαρμακεία στη Βαυαρία προσφέρουν τώρα δωρεάν τεστ”, δήλωσε ο Holetschek.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.