Βαυαρία: Ο Söder υπολογίζει πως το lockdown θα παραταθεί

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder (CSU) υπολογίζει πως ότι το lockdown λόγω κορωνοϊού στη Γερμανία θα παραταθεί ξανά. “Νομίζω πως το lockdown θα πρέπει να παραταθεί”, δήλωσε ο Söder το απόγευμα της Κυριακής σe πρόγραμμα του ARD. “Δεν έχει νόημα να σταματήσουμε τώρα. Φανταστείτε πως αν ανοίγαμε τα πάντα κατευθείαν, τότε σε δύο ή τρεις εβδομάδες θα μπορούσαμε να είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από πριν”.

Σύμφωνα με τον Söder, το λάθος έγινε τον περασμένο Νοέμβριο επειδή δεν λήφθηκαν αρκετά αποφασιστικά μέτρα. “Αν σταματήσουμε νωρίς τώρα, τότε θα έχουμε μια διαδικασία “stop and go”. (…)

Ανησυχώ ότι αν κάνουμε ένα λάθος τώρα, μπορεί να υπάρξει ένα τρίτο κύμα”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας. “Συνιστώ έντονα να μην βιαστούμε σε τίποτα τώρα”.

Από την άποψη του πρωθυπουργού της Βαυαρίας Markus Söder (CSU), είναι δύσκολο να εφαρμοστεί ένα λεπτομερές σχέδιο βήμα προς βήμα με τα βήματα ανοίγματος.

Την Τετάρτη, οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα συζητήσουν για το πώς να προχωρήσουν στην πανδημία – τότε πιθανότατα θα αποφασιστεί επίσης η παράταση του lockdown.

Στήριξε την προσπάθειά μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.