Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Βαυαρία: Προσφορά εμβολιασμού για παιδιά ηλικίας 12-18

Βαυαρία: Προσφορά εμβολιασμού για παιδιά ηλικίας 12-18

Η ηλικιακή ομάδα παιδιών μεταξύ 12 και 18 ετών θα πρέπει να λάβει προσφορά εμβολιασμού στη Βαυαρία έως τα τέλη Αυγούστου, υπό την προϋπόθεση ότι το εμβόλιο θα έχει εγκριθεί εγκαίρως, επιβεβαίωσε το Υπουργείο Υγείας της Βαυαρίας κατόπιν αιτήματος του BR.

Κατά συνέπεια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναμένει ότι το εμβόλιο θα εγκριθεί για παιδιά από την ηλικία των δώδεκα ετών το πρώτο μισό του Ιουνίου. Το

Υπουργείο Υγείας της Βαυαρίας αναπτύσσει επί του παρόντος ένα σχέδιο για την έναρξη αυτών των εμβολιασμών το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου.

Είναι εφικτά διάφορα μοντέλα στα οποία εμπλέκονται τόσο οι γιατροί όσο και τα κέντρα εμβολιασμού. Επί του παρόντος συζητείται επίσης η πιθανή χρήση κινητών ομάδων που ανήκουν στα κέντρα εμβολιασμού.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Ετικέτες:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.