Βαυαρία: Το FDP ζητά το άνοιγμα εξωτερικών χώρων

Εστίαση σε εξωτερικούς χώρους, πολιτιστικές εκδηλώσεις και υπαίθρια αθλήματα, χαλάρωση περιορισμών επαφών και κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας: Το FDP στο κρατικό κοινοβούλιο ζητά μια αλλαγή στην πολιτική κατά του κορωνοϊού της Βαυαρίας.

“Αντί να απαγορεύουν στους ανθρώπους υπαίθριες δραστηριότητες, οι πολιτικοί θα πρέπει να τους ενθαρρύνουν να τις κάνουν”, δήλωσε ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας FDP Martin Hagen στο γερμανικό πρακτορείο Τύπου στο Μόναχο.

Στην τρέχουσα πανδημία, ο πραγματικός κίνδυνος παραμονεύει για άτομα σε κλειστούς χώρους.

Ο Hagen επέκρινε την κυβέρνηση ότι αγνόησε επιστημονικά ευρήματα όπως αυτά της Εταιρείας Έρευνας Αερολυμάτων σχετικά με τον χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης σε εξωτερικούς χώρους.

“Οι ισχύοντες κανονισμοί της πανδημίας έχουν οδηγήσει σε μετατόπιση κοινωνικών επαφών σε ιδιωτικό χώρο, ο οποίος είναι πέραν του κρατικού ελέγχου.

Θέλουμε οι άνθρωποι να συναντιούνται περισσότερο στον καθαρό αέρα αντί σε διαμερίσματα”, τόνισε ο Hagen.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.