Βαυαρία: Τοποθετήθηκε άγαλμα της Μέρκελ να ιππεύει άλογο

Η Άνγκελα Μέρκελ έγινε άγαλμα πάνω σε ένα άλογο, το οποίο παρουσιάστηκε την Παρασκευή (08/10)

Ο Γερμανός γλύπτης, Βίλχελμ Κοχ, παρουσίασε την Παρασκευή (08/10) ένα ιάγαλμα της απερχόμενης καγκελαρίου της χώρας, Άνγκελα Μέρκελ, και αυτό το έργο θα εκτίθεται μέχρι το καλοκαίρι του 2022 μπροστά από το Μουσείο Tempel στη Βαυαρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Spiegel», το ύψος του αγάλματος είναι 2,7 μ. και έγινε με τρισδιάστατη εκτύπωση.

Ακόμα, το άλογο το οποίο φαίνεται να ιππεύει η Άνγκελα Μέρκελ, ανήκει στη φυλή American Quarter Horse, που ειδικεύεται στις μικρές αποστάσεις.

Μάλιστα, η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να φορά με κοστούμι και κάθεται στο άλογο χωρίς σέλα και χωρίς χαλινάρια, σταυρώνοντας τα χέρια της στη χειρονομία που είναι το σήμα κατατεθέν της.

Από την πλευρά του, ο δημιουργός του αγάλματος ανέφερε: «Ανεξάρτητα από την πολιτική, η κυρία Μέρκελ είναι ένα εμβληματικό πρόσωπο. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν τις λεπτομέρειες αυτής της εικόνας: τα μαλλιά, τα ρούχα, τη στάση και τα χέρια της.

Όταν τοποθετήσαμε το άγαλμα της κυρίας Μέρκελ μπροστά από το μουσείο, την Πέμπτη, μια γυναίκα που το είδε, την αναγνώρισε αμέσως και γέλασε».

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.