Βαυαρία: Τυχαία ανακάλυψη ναρκωτικών στη Νυρεμβέργη

Ένας σκύλος, ναρκωτικά και αντίσταση στην κρατική εξουσία. Αυτό που βίωσαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης στη Νυρεμβέργη μοιάζει με συνταγή επιτυχίας για… θρίλερ!

Νυρεμβέργη – Αυτό που αρχικά προοριζόταν ως καθαρός έλεγχος ρουτίνας, γρήγορα εξελίχθηκε σε επικίνδυνο εγχείρημα για την αστυνομία στη Νυρεμβέργη.

Αυτό που βίωσαν στα νότια της πόλης θα μπορούσε να είναι από σειρά του Netflix. Όχι μόνο ότι οι αξιωματικοί δέχθηκαν επίθεση – βρήκαν επίσης μια τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα.

Την Τρίτη, δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας της Νυρεμβέργης ξεκίνησαν για το νότο της πόλης. Το κτηνιατρικό γραφείο είχε ζητήσει υποστήριξη, διότι έπρεπε να ελέγξει ένα πίτμπουλ σε οικισμό.

Όταν έφτασαν στο χώρο, δύο αξιωματικοί εξασφάλισαν την είσοδο στο σπίτι, ενώ οι άλλοι συνάδελφοι ξεκίνησαν για το διαμέρισμα της 23χρονης ιδιοκτήτριας σκύλου.

Τότε συνέβησαν πολλά ταυτόχρονα. Όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, οι αστυνομικοί αισθάνθηκαν μια έντονη μυρωδιά μαριχουάνας.

Την ίδια στιγμή άνοιξε η πόρτα του μπαλκονιού και μια πιο τσάντα πετάχτηκε ακριβώς μπροστά στα πόδια των αξιωματικών που περίμεναν.

Ήταν γεμάτη με μια μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας. Προφανώς, ο 25χρονος σύντροφος της ιδιοκτήτριας του σκύλου προσπάθησε να ξεφορτωθεί γρήγορα την τσάντα.

Η αστυνομία στην πόρτα αρχικά δεν παρατήρησε τίποτα σχετικά και συνέχισε να ελέγχει τον σκύλο.

Ο υπεύθυνος κτηνίατρος γρήγορα αποφάσισε ότι επρόκειτο για ένα πίτμπουλ. Αυτό μπορεί να κρατηθεί μόνο με ειδική άδεια, την οποία δεν είχε η κάτοχος.

Σε έναν δεύτερο σκύλο στο διαμέρισμα δεν άρεσε ωστόσο καθόλου η εξέταση του συντρόφου του. Η αστυνομία έγραψε ότι συμπεριφέρθηκε «επιθετικά» και «ανεξέλεγκτα».

Ως εκ τούτου, οι αξιωματικοί ζήτησαν από τη γυναίκα να τον μεταφέρει σε άλλο δωμάτιο για την έρευνα. Η 23χρονη αρνήθηκε έντονα. Οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να της περάσουν χειροπέδες.

Επίθεση στους δύο αξιωματικούς.

Αυτό αναστάτωσε ακόμη περισσότερο τη γυναίκα που επιτέθηκε στους δύο αξιωματικούς. Χτύπησε την 27χρονη αστυνομικό στο πρόσωπο και τράβηξε τα μαλλιά του 31χρονου συναδέλφου της.

Όταν ακινητοποιήθηκε στο πάτωμα, κλώτσησε την 27χρονη αστυνομικό πολλές φορές, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, οι αξιωματικοί έψαξαν το σπίτι. Η μυρωδιά της μαριχουάνας ήταν αρκετή ως λόγος αναζήτησης. Βρήκαν γρήγορα αυτό που έψαχναν. Συνολικά, ανακάλυψαν πάνω από δύο κιλά κάνναβης και πολλά μετρητά.

Η 23χρονη και ο σύντροφός της απειλούνται τώρα με κατηγορίες για παράνομο εμπόριο ναρκωτικών.

Η γυναίκα κατηγορείται επίσης για υποψία σωματικής βλάβης και επίθεσης και αντίστασης σε αστυνομικούς. Ένας δικαστής εξέδωσε αργότερα ένταλμα σύλληψης και των δύο.

Το πίτμπουλ βρίσκεται επί του παρόντος στη φροντίδα του κτηνιατρικού γραφείου. Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος τετράποδος φίλος έμεινε σε φίλους του ζευγαριού.

Η ανακάλυψη μαριχουάνας στη συνέχεια περιγράφηκε από την αστυνομία ως «πάνω από τον μέσο όρο» και έχει εκτιμώμενη αξία περίπου 20.000 ευρώ. Το ζευγάρι τώρα απειλείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info