Η Βαυαρία υπέρ μιας νέας έκδοσης για προστασίας από τις λοιμώξεις

Ο υπουργός Υγείας της Βαυαρίας Klaus Holetschek απαιτεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αναθεωρήσει τον νόμο για την προστασία από τις λοιμώξεις με την επαναφορά των μέτρων για ένα πιθανό νέο κύμα πανδημίας το φθινόπωρο.

Πότε θα τεθεί σε ισχύ η μείωση του φόρου στα καύσιμα στη Γερμανία;

Στις 16 Μαΐου, οι υπουργοί υγείας όλων των ομόσπονδων κρατιδίων κάλεσαν ομόφωνα την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αναθεωρήσει εγκαίρως τον νόμο για την προστασία από τις λοιμώξεις, δήλωσε ο Klaus Holetschek, εξηγώντας την ενέργειά του.

Ο πολιτικός του CSU δήλωσε στην εφημερίδα Augsburger Allgemeine ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει επίσης να παράσχει στα κρατίδια εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ουσιαστική προστασία των πολιτών.

Η αντίστοιχη απαίτηση των ομοσπονδιακών κρατιδίων πρέπει να υλοποιηθεί εγκαίρως πριν από τη λήξη των προηγούμενων κανονισμών τον Σεπτέμβριο και να επιτρέψει επίσης την επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.