Βερολίνο: Τραυματισμός ποδηλάτισσας μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Την Τρίτη, στην περιοχή Mariendorf στο Βερολίνο μία ποδηλάτισσα τραυματίστηκε σοβαρά . Εκεί, η 25χρονη γυναίκα βρισκόταν στην Großbeerenstraße με σκοπό να συνεχίσει ευθεία στη Rathausstraße . Την ίδια ώρα O οδηγός ενός φορτηγού έστριψε δεξιά από την Großbeerenstraße προς τη Friedenstraße.

Σε αυτό το σημείο το βαρύ όχημα συγκρούστηκε με το ποδήλατο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 25χρονης. Ο 61χρονος και η νεαρή γυναίκα είχαν πράσινο φανάρι. Μετά το ατύχημα η ποδηλάτισσα μεταφέρθηκε σε κλινική προκειμένου να της δοθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ο οδηγός είναι σώος και αβλαβής. Η αστυνομία εξακολουθεί να μελετά πως ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

Φέτος στην πρωτεύουσα της Γερμανίας έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα με ποδήλατα. Κάποια από αυτά είχαν θανάσιμους τραυματισμούς. Ο σύλλογος Changing Cities ζητά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα να υπάρχουν ξεχωριστοί δρόμοι για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τους οδηγούς διότι θεωρεί πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να υπάρξει ασφάλεια.

Με πληροφορίες από : Morgenpost.de, t-online.de | Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.