Τα Volkswagen με κινητήρα εσωτερικής καύσης γίνονται πιο ακριβά

Ο όμιλος Volkswagen αυξάνει τις τιμές για τα μοντέλα βενζίνης, ντίζελ και φυσικού αερίου. Από την επόμενη εβδομάδα, οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν κατά μέσο όρο 4,4% περισσότερο για πολλά μοντέλα της βασικής μάρκας VW.

Η VW δικαιολογεί την αύξηση των τιμών με το αυξημένο κόστος των πρώτων υλών και της ενέργειας. Η βιομηχανία προειδοποιεί επίσης για περαιτέρω αυξήσεις των τιμών.

Οι πελάτες της Volkswagen θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για τα νέα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης από την επόμενη εβδομάδα.

Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης ανακοίνωσε ότι οι τιμές των νέων αυτοκινήτων για πολλά μοντέλα της βασικής μάρκας θα αυξηθούν κατά μέσο όρο 4,4% από τις 23 Φεβρουαρίου.

Η Volkswagen επισημαίνει το αυξημένο κόστος

Η Volkswagen δικαιολόγησε την αύξηση των τιμών με την αύξηση των δαπανών, για παράδειγμα στην αγορά πρώτων υλών και ενέργειας.

Η εταιρεία προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με μακροπρόθεσμα συμβόλαια ή συναλλαγές για την αντιστάθμιση των τιμών των βασικών πόρων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα περισσότερα μοντέλα ντίζελ, βενζίνης και φυσικού αερίου επηρεάζονται από την αύξηση των τιμών.

Σύμφωνα με το εμπορικό περιοδικό “Automobilwoche”, οι αγοραστές θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερο από 5% περισσότερα για ορισμένες εκδόσεις του Golf ή του T-Roc.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μικρό αυτοκίνητο Polo θα δει τη μικρότερη προσαύξηση των 905 ευρώ, ενώ το Arteon Shooting Brake θα βρεθεί στο ανώτερο άκρο των αυξήσεων των τιμών με επιπλέον 1.985 ευρώ.

Το σχεδιαζόμενο πρότυπο εκπομπών ρύπων της ΕΕ θα μπορούσε να κάνει τα αυτοκίνητα ακόμη πιο ακριβά

Η αυτοκινητοβιομηχανία πιστεύει ότι είναι πιθανές περαιτέρω αυξήσεις των τιμών των νέων αυτοκινήτων. Επισημαίνουν το σχεδιαζόμενο πρότυπο εκπομπών ρύπων της ΕΕ Euro-7.

Αρκετοί κατασκευαστές τόνισαν ότι η εισαγωγή της απαραίτητης τεχνολογίας για τη συμμόρφωση με τα αυστηρότερα όρια εκπομπών οξειδίων του αζώτου είναι πολύ απαιτητική από άποψη χρόνου και είναι πιθανό να καταστήσει τα μοντέλα ακριβότερα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.