Βραβείο Ratzinger: Τιμήθηκαν δύο Γερμανοί φιλόσοφοι

Στους δύο Γερμανούς Hanna-Barbara Gerl-Falkovitz και Ludger Schwienhorst-Schönberger θα απονεμηθεί το φετινό βραβείο Ratzinger από τον Πάπα Φραγκίσκο. Αυτό ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα Ratzinger στη Ρώμη την Παρασκευή.

Το βραβείο, που πήρε το όνομά του από το πολιτικό όνομα του επίτιμου Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ’, απονέμεται σε επιστήμονες στον τομέα της θεολογίας από το 2011.

Ο Gerl-Falkovitz, ο οποίος γεννήθηκε στο Oberwappenöst/Άνω Παλατινάτο το 1945, έχει διδάξει ως καθηγητής στο Μόναχο και τη Δρέσδη, μεταξύ άλλων.

Η Schwienhorst-Schönberger, που γεννήθηκε στο Lüdinghausen το 1957, έχει δραστηριοποιηθεί ως καθηγήτρια στο Μόναχο, το Passau και τη Βιέννη. Τα βραβεία θα απονεμηθούν από τον Πάπα Φραγκίσκο στις 13 Νοεμβρίου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.