Το WhatsApp καταργεί τη λειτουργία παρακολούθησης XXL

Εκατομμύρια χρήστες του WhatsApp περιμένουν εδώ και πολύ καιρό αυτό το γεγονός. Η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει ήδη προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Πρόκειται για μια μικρή αλλαγή στις ρυθμίσεις του WhatsApp, αλλά είναι πιθανό να προκαλέσει πανηγυρισμούς σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

“Γιατί δεν μου απαντάς;

Είσαι κι εσύ online αυτή τη στιγμή, έτσι δεν είναι;”, “Είδα ότι είσαι online ούτως ή άλλως, οπότε θα σου τηλεφωνήσω” – είτε πρόκειται για σχέση, είτε για ραντεβού, είτε για δουλειά, είτε για μια γρήγορη κουβέντα με τη μαμά ή τον/την σύντροφο.

Σήμερα, οι άνθρωποι είναι πιο διαφανείς στο διαδίκτυο από ποτέ. Αλλά δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να μην μπορούν ή να μην θέλουν να μιλήσουν σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, οι εταιρείες προσπαθούν εδώ και χρόνια να δώσουν στους πελάτες τους περισσότερη ιδιωτικότητα – και έτσι να ανακτήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη στο διαδίκτυο.

Το WhatsApp έχει λάβει τώρα ένα ακόμη από αυτά τα βήματα. Εδώ και λίγες ώρες, τα τηλέφωνα του εκδοτικού μας τμήματος έχουν καταφέρει να κρύψουν το γεγονός ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή διαθέσιμοι.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.