Υποψίες λανθασμένων εμβολιασμών: Δύο τρίτα χωρίς προστασία

Πολλοί από τους πληγέντες δεν έχουν επαρκή εμβολιαστική προστασία, αφού ένα ιατρείο ενός γιατρού στην περιοχή Donau-Ries φέρεται να εξέδωσε λανθασμένα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Σχεδόν 300 άτομα έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής για αντισώματα Covid-19 και περίπου τα δύο τρίτα από αυτά βρέθηκαν αρνητικά, ανακοίνωσε την Πέμπτη η περιφερειακή διοίκηση του Donauwörth.

Η αρχή συνιστά επίσης σε όλους τους προσβεβλημένους με αντισώματα να εμβολιαστούν εκ νέου κατά του κορωνοϊού. Οι εξετάσεις από μόνες τους δεν μπορούν να δείξουν με βεβαιότητα πόσο συχνά έχουν γίνει εμβολιασμοί.

Με έναν περαιτέρω εμβολιασμό, οι προσβεβλημένοι θα θεωρούνταν επίσης πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με τον ορισμό του Ινστιτούτου Robert Koch.

Κεντρική φωτογραφία αρχειου

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.