Αγγελία: To Υπουργείο Οικονομίας αναζητά φωτογράφο για 400.000€

Το Υπουργείο Οικονομίας είναι πρόθυμο να πληρώσει πολλά για καλές φωτογραφίες: το γραφείο του Habeck αναζητά νέο φωτογράφο

Το Υπουργείο Οικονομίας (BMWK) αναζητά νέο φωτογράφο. Η σύμβαση θα διαρκέσει αρχικά από την 1η Ιανουαρίου 2023 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2024, αλλά μπορεί να παραταθεί και έχει συνολική αξία 350.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) σύμφωνα με τον δημόσιο διαγωνισμό.

Με συντελεστή ΦΠΑ 19 τοις εκατό, 416.500 ευρώ είναι πιθανά. Ωστόσο, ο μέσος ετήσιος κύκλος εργασιών για τη θέση αυτή είναι σήμερα 30.000 ευρώ καθαρά.

Πρόκειται για τον υπολογισμένο μέσο όρο των τριών τελευταίων ολοκληρωμένων οικονομικών ετών, αναφέρεται στην αγγελία.

Κατά συνέπεια, ο φωτογράφος θα συνοδεύει τον υπουργό Robert Habeck (Πράσινοι) σε ταξίδια εντός και εκτός Γερμανίας, θα επεξεργάζεται τις φωτογραφίες, θα παράγει έργα κατά παραγγελία για τις δημόσιες σχέσεις της BMWK και θα αρχειοθετεί τις υποβληθείσες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως τις 6 Δεκεμβρίου 2022.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης