Υψηλότερος αριθμός πρώτων εμβολιασμών στη Βαυαρία

Η αυστηροποίηση των μέτρων στη Βαυαρία, ιδίως για τους ανεμβολίαστους, φαίνεται ότι έχει τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα στον αριθμό των εμβολιασμών που γίνονται για πρώτη φορά.

“Στο κρατίδιο της Βαυαρίας, 12.100 άτομα εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά την Τρίτη. Τόσοι πολλοί πρώτοι εμβολιασμοί δεν έγιναν σε καμία άλλη ημέρα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο”, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Klaus Holetschek στην Deutsche Presse-Agentur στο Μόναχο την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Holetschek, το ποσοστό του πρώτου εμβολιασμού στη Βαυαρία είναι τώρα σχεδόν 67%. Περισσότερο από το 65% είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένο.

“Ο εμβολιασμός είναι η μόνη μας διέξοδος από αυτή την πανδημία. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προστατεύσουμε το σύστημα υγείας μας και όλους όσοι εργάζονται σε αυτό από την υπερφόρτωση”, τόνισε ο υπουργός.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.