Η Deutsche Bahn σταματά εντελώς την κυκλοφορία στη βόρεια Γερμανία

Η Deutsche Bahn ανέστειλε τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη βόρεια Γερμανία λόγω του τυφώνα “Zeynep”. Στη βόρεια Γερμανία και σε μεγάλα τμήματα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, αυτό θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι το πρωί του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Twitter.

“Λόγω της κακοκαιρίας, αναστέλλουμε τα περιφερειακά και υπεραστικά δρομολόγια στη βόρεια Γερμανία”, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Deutsche Bahn. Ωστόσο, τα S-Bahn στο Αμβούργο και το Βερολίνο θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Βόρεια της Δρέσδης και του Wiesbaden, ισχύουν προειδοποιήσεις κακοκαιρίας επιπέδου 3 από την DWD. Η Έσση επηρεάζεται επίσης από τη ακύρωση των σιδηροδρόμων.

Λόγω της κακοκαιρίας, η Hessische Landesbahn ανέστειλε μερικώς τα δρομολόγια των τρένων την Παρασκευή για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο, επηρεάζονται οι γραμμές RB 12, 15, 29, 45, 52, 90, 92, 93, 99, 96 και 98. Στις υπόλοιπες γραμμές, οι ταξιδιώτες έπρεπε να προετοιμαστούν για καθυστερήσεις.

“Αν η κατάσταση το επιτρέπει, τα τρένα πρόκειται να κυκλοφορούν κανονικά και πάλι από το πρωί του Σαββάτου”, δήλωσε η εκπρόσωπος στη Φρανκφούρτη την Παρασκευή.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.