Το 1ο Γυμνάσιο Μονάχου τιμά τους Τρείς Ιεράρχες

Το 1ο Γυμνάσιο Μονάχου τιμά τους Τρείς Ιεράρχες: Την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν στη σχολική μας μονάδα εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα.

Αμέσως μετά ,όπως συνηθίζεται και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, έγινε η απονομή των βραβείων και αριστείων στις μαθήτριες και τους μαθητές που πρώτευσαν και αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

Την Κυριακή, 30.01.2022, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, αντιπροσωπεία μαθητών/τριών, συνοδευόμενη από τον υποδιευθυντή κ. Μανώλη και την εκπαιδευτικό κ. Φουτσιτζόγλου, παρέστη στον εκκλησιασμό που τελέστηκε στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων Μονάχου.

«Μεγάλην παρακαταθήκην ἔχομεν τά παιδία» καθώς και ότι «Τῆς τέχνης ταύτης (της παιδαγωγικής) οὐκ ἔστιν ἄλλη μείζων. Τί γάρ ἴσον τοῦ ρυθμίσαι ψυχήν και διαπλάσαι νέου διάνοιαν;» | Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος

Ευχόμαστε σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και ιδιαίτερα στις μαθήτριες και τους μαθητές μας υγεία, ψυχοπνευματική δύναμη και καλή πρόοδο!

1ο Γυμνάσιο Μονάχου τιμά 2022
Μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Μονάχου συνοδεία από τον υποδιευθυντή κ. Μανώλη και την εκπαιδευτικό κ. Φουτσιτζόγλου

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.