20 χρόνια Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Ήταν φθινόπωρο του 2001 όταν το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης ξεκινούσε τη λειτουργία του μετά από πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Υπουργείου Εξωτερικών-Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

20 Χρόνια μετά το Δίκτυο γιορτάζει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και ώρα Ελλάδος 18.00 (CE 17.00) την πορεία του κάνοντας μια αναδρομή – απολογισμό και τιμώντας όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία του, θέτοντας νέους στόχους και προχωρώντας σε νέες συνεργασίες με τη διεύρυνσή του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συναντάει τους παλιούς προέδρους του, τα παλιά μέλη και στελέχη του, τους ανθρώπους που βοήθησαν στο ξεκίνημα από τις θεσμικές τους θέσεις αλλά και τους νέους εκροσώπους των φορέων που εμπλέκονται στη λειτουργία του , για να μοιραστούν όλα όσα συνέβησαν στα 20 αυτά χρόνια , σε εύκολες και πιο δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και την Ευρώπη!

Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, είναι ένας θεσμός με μέλη του, τους εκτός Ελληνικής Επικράτειας Ελληνικής καταγωγής πολίτες της Ευρώπης, που εκλέγονται και δραστηριοποιούνται στις τοπικές ή περιφερειακές αρχές και διοικήσεις, των τόπων κατοικίας τους, και συμμετέχουν ενεργά σ΄ αυτό πάνω από 400 Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, από το σύνολο σχεδόν των χωρών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Μέσα από την καθημερινή του λειτουργία, αποτελεί έναν επιπλέον χώρο διαλόγου και ανάληψης πρωτοβουλιών, για την ενίσχυση και υποστήριξη των δράσεων της Ελληνικής Ομογένειας και της Αυτοδιοίκησης, στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην On-Line πλατφόρμα ZOOM.

Join Zoom Meeting – 20 χρόνια Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Link: Zoom
Meeting ID: 850 0372 9268
Passcode: 360652

H εκδήλωση θα προβληθεί απευθείας και στο κανάλι του YouTube της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.

20 χρόνια Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.