6 Ιουλίου: Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού – Φιληθείτε ελεύθερα!

Γιορτάστε τη, όπως της αξίζει! Υπάρχουν Παγκόσμιες Ημέρες για όλα! Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού! Αυτό, όμως, που πολλοί αγνοούσαν είναι πότε γιορτάζεται!

Κι όμως, μια από τις πλέον όμορφες και γλυκές επετείους στη γη γιορτάζεται στις 6 Ιουλίου.

Ο καθένας μας ξοδεύει 14 ημέρες από τη ζωή του… φιλώντας!

Πρόκειται για την ημέρα που μας θυμίζει τη σημασία του φιλιού, ακόμα και αν δεν πρόκειται για ερωτική σχέση. Οι Βρετανοί έκαναν την αρχή με τον εορτασμό της από το 1990, στη χώρα μας ωστόσο άρχισε να γίνεται γνωστή τα τελευταία χρόνια.

Λένε πως καθιερώθηκε διότι πρέπει που και που να θυμόμαστε να φιλάμε, όχι από υποχρέωση, αλλά απλώς για αυτή τη χαρά και το χαμόγελο που συνοδεύει κάθε φιλί!

Ένας μέσος άνθρωπος στη ζωή του δέχεται 25.000 φιλιά!

Γιατί ένα φιλί σημαίνει πολλά. Δείχνει πολλά. Φιλία, έρωτα, οικογενειακή αγάπη, σεβασμό, χαιρετισμό, ευχή για καλοτυχία, πάθος… ακόμα και προδοσία! Μία λέξη, άπειρα συναισθήματα. Με μία σου μόνο κίνηση, μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα που τα λόγια δεν μπορούν.

Από το γαλλικό φιλί, που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη, μέχρι και ένα χειροφίλημα, που αποτελεί ένδειξη ευγένειας και σεβασμού, το φιλί είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς μας και ένα από τα καλύτερα «οχήματα» όσων νιώθουμε.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.