8 ασυνήθιστες απαντήσεις για πολιτικό γάμο στη Γερμανία

Μπορώ να σκορπίσω κομφετί; Μπορώ να φέρω τον σκύλο μου; Οι πιο ασυνήθιστες ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο στο Μόναχο: Βρείτε τις απαντήσεις εδώ.

Μετά την Corona, τα ζευγάρια λένε και πάλι πιο συχνά ναι. Τα ληξιαρχεία της Βαυαρίας επιβεβαίωσαν ότι περισσότερα ζευγάρια ξαναπαντρεύονται απ’ ό,τι τα χρόνια της πανδημίας.

Οι αρχές του Μονάχου λένε ότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες ημερομηνίες. Αλλά η πιο όμορφη μέρα του χρόνου πρέπει επίσης να σχεδιαστεί τέλεια.

Δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες για γάμο και τελετές στις αίθουσες γάμων του Μονάχου – αλλά κάποιες μπορούν.

Είναι δυνατόν να συναντήσω τον ληξίαρχο στο Μόναχο πριν από την τελετή γάμου;

Δυστυχώς όχι. Για οργανωτικούς λόγους, λένε επίσημα.

Μπορεί να οργανωθεί δεξίωση με σαμπάνια;

Ναι! Αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους, όχι σε εσωτερικούς. Για παράδειγμα, με καλό καιρό στη γαμήλια βεράντα του ληξιαρχείου του Μονάχου στη Ruppertstraße 11 και στο γαμήλιο κήπο του ληξιαρχείου του Μονάχου-Pasing.

Παρεμπιπτόντως: Δεν επιτρέπεται να έρθει επαγγελματική εταιρεία τροφοδοσίας ή να φέρει μεγαλύτερα πιάτα.

Πρέπει να φέρω μάρτυρες;

Αυτό δεν αποτελεί απαίτηση. Ωστόσο, μπορείτε να φέρετε μαζί σας ένα ή δύο άτομα. Σημείωση: Οι μάρτυρες πρέπει να είναι ενήλικοι και να κατανοούν τη γερμανική γλώσσα.

Επιτρέπονται τα σκυλιά;

Ναι, αρκεί να είναι δεμένα με λουρί. Το κυριότερο είναι να μην ενοχλούν τα άλλα γαμήλια πάρτι ή την ίδια την τελετή.

Τι γίνεται με τη μουσική συνοδεία;

Στις αίθουσες γάμων Ruppertstraße και Mandlstraße, η ζωντανή μουσική παίζεται σε ψηφιακό πιάνο. Η τιμή γι’ αυτό είναι 15 ευρώ.

Τα ζευγάρια και οι καλεσμένοι συνοδεύονται κατά την είσοδό τους στην αίθουσα γάμου.

Εκτός από το συνηθισμένο γαμήλιο εμβατήριο, υπάρχει επίσης το “Sch-bum (s’Lebn is wia a Traum” από την “Spider Murphy Gang” ή καλύτερα: “Something Stupid” του Robbie Williams και “Hihgway To Hell” των AC/DC.

Επιτρέπεται να σκορπίζετε ρύζι ή κομφετί μετά το γάμο;

Λουλούδια, ρύζι, κομφετί ή οτιδήποτε άλλο: όλα ταμπού! Και σίγουρα όχι βόμβες κομφετί, σύμφωνα με τις αρχές.

Λόγος: για να αποφευχθούν ατυχήματα και παράπονα από τους γείτονες.

Θέλουμε να πατήσουμε την κόρνα όταν φύγουμε, είναι εντάξει;

Σε παρακαλώ, μην το κάνεις. Στα ληξιαρχεία του Μονάχου, αυτό θα πρέπει να παραλείπεται. Για την αίθουσα γάμων στην Mandlstraße 14, οι αρχές συμβουλεύουν τους επισκέπτες να έρχονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με ταξί, λόγω της έλλειψης θέσεων στάθμευσης.

Πόση ώρα διαρκεί μια γαμήλια τελετή;

Το χρονικό όριο είναι 15 λεπτά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.