Άουγκσμπουργκ: Σπάνια γέννηση τετράδυμων στο νοσοκομείο της πόλης

Η Michaela Seidl γέννησε τέσσερις γιους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άουγκσμπουργκ. Τετράδυμα χωρίς τεχνητή γονιμοποίηση, σύμφωνα με την κλινική, αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια. Τα αγόρια είναι καλά, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στο σταθμό παρακολούθησης.

Σύντομα μπορούν να πάνε σπίτι. Leon, Luis, Aron και Ben τα ονόματα αυτών. Η γέννηση των τετράδυμων ήρθε δύο μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία γέννησής τους με καισαρική τομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άουγκσμπουργκ.

Η γέννηση διήρκησε μόνο τρία λεπτά. Και τα τέσσερα αγόρια είναι υγιή, είχαν βάρος γέννησης πάνω από 1.300 γραμμάρια και αναπνέουν ανεξάρτητα από την αρχή, όπως ανακοίνωσε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άουγκσμπουργκ.

Προληπτικά, τα αγόρια έχουν εν τω μεταξύ μπει στην πρόωρη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η γέννηση τετράδυμων χωρίς τεχνητή γονιμοποίηση είναι εξαιρετικά σπάνια, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κλινική. Ο Καθηγητής Dr. Christian Dannecker, διευθυντής της Κλινικής Μαιευτικής, εκτιμά ότι γέννηση τετράδυμων συμβαίνει κάθε εκατό χρόνια στο Άουγκσμπουργκ.

Μόνο κάθε 600.000η γέννηση είναι μια γέννηση με τετράδυμα. Επί του παρόντος, οι Leon, Luis, Aron και Ben βρίσκονται ακόμα στο σταθμό παρακολούθησης της παιδικής κλινικής στην πανεπιστημιακή κλινική. Η μαμά Michaela και ο μπαμπάς Valmir τα επισκέπτονται κάθε μέρα.

Τα τετράδυμα τρέφονται μέσω γαστρικού σωλήνα. Οι γονείς τους θα μπορέσουν να τα πάρουν σπίτι τους τις επόμενες μέρες. Μια διεπιστημονική ομάδα περισσότερων από 20 γιατρών και νοσοκόμων βρισκόταν στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια του τοκετού. “Φυσικά χαιρόμαστε με κάθε γέννηση”, λέει ο διευθυντής Dannecker, “αλλά μια γέννηση τετράδυμων είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, τόσο για τους γονείς όσο και για την κλινική μας”.

Όλα τα νέα για τη Γερμανία ΕΔΩ!

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Κίνητρο: Η μηχανή της επιτυχίας.
Θέληση: Το όπλο της διάνοιας.
Έμπνευση: Το χρώμα της επιτυχίας.

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:  Στουτγκάρδη-Zuffenhausen: Οικιστική ανάπτυξη με 360 νέα διαμερίσματα

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.