ΔΤ: Ίδρυση Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου στο Κρατίδιο της Έσσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή πάνω από 20 Ελλήνων Ιατρών η πρώτη συνάντηση για την Ίδρυση Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου στο Κρατίδιο της Έσσης (Hessen).

Η συνάντηση έγινε διαδικτυακά λόγω της τεταμένης κατάστασης στον τομέα της πανδημίας. Όλοι οι παραβρισκόμενοι συμφώνησαν στην ανάγκη ύπαρξης ενός τέτοιου δικτύου, που θα έχει πολλαπλά οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και για την τοπική κοινωνία, καθώς και ισχυρές αλληλεπιδράσεις με την Ιατρική Κοινότητα στην Ελλάδα.

Συμφωνήθηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ίδρυση, η οποία προγραμματίζετε για τις αρχές του νέου έτους. Ευχαριστούμε τους συναδέρφους από το Σύλλογο Γένεσις της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας για τις πολύτιμες συμβουλές τους και χαιρόμαστε για τη μελλοντική συνεργασία.

Καλούμε επίσης όλους τους Έλληνες Ιατρούς στη Γερμανία να οργανωθούν σε ανάλογα δίκτυα.

Ενδιαφερόμενοι συνάδερφοι μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία τους στο email.

Δρ. Σάββας Αποστολίδης

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.