Γερμανία: Αυξάνονται οι εκκλήσεις πολιτικών για χαλάρωση των μέτρων

Αλίκη Μαχαίρα

Updated on:

Γερμανία χαλάρωση μέτρων

Πριν από τη σύνοδο κορυφής μεταξύ της καγκελαρίου και των πρωθυπουργών των γερμανικών κρατιδίων την επόμενη Τετάρτη, οι εκκλήσεις πολιτικών για χαλάρωση των μέτρων και σταδιακά ανοίγματα στη Γερμανία γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Ο πρόεδρος της Διάσκεψης των Πρωθυπουργών και δήμαρχος του Βερολίνου Müller, δήλωσε στο Tagesspiegel ότι η στρατηγική “No Covid” είναι μεν ο σωστός στόχος από άποψη υγείας, αλλά δεν μπορεί να είναι το μόνο κριτήριο, διότι έτσι απειλούν καταστροφικές συνέπειες τους τομείς της κοινωνίας, της εκπαίδευσης και της οικονομίας.

Η πρωθυπουργός της Ρηνανίας-Παλατινάτου Dreyer δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο καιρός ανοίγει και έτσι θα είναι δύσκολο να απαγορευτεί στους εστιάτορες να κάνουν ξανά πωλήσεις σε εξωτερικούς χώρους τηρώντας τους κανόνες απόστασης.

Ο Πρόεδρος της Γερμανικής Συνέλευσης Περιφερειών, Sager, πιέζει για μια περιφερειακή στρατηγική ανοίγματος στο “Welt am Sonntag”.

Δεν μπορεί κανείς να περιμένει έως ότου οι τιμές είναι χαμηλές παντού.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: