Γερμανία: Δοκιμαστικό άνοιγμα σε θέατρα με ειδικά μέτρα προστασίας

Επτά θέατρα σήκωσαν αυλαία στην Γερμανία με ειδικά μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. Στο Βerliner Ensemble οι 100 θεατές αποθέωσαν τον θίασο της παράστασης Panikherz

Ο Ολιβερ Ρίσε του Βerliner Ensemble λέει: «Oxι μόνο στα θέατρα, αλλά και σε όλα τα άλλα κέντρα πολιτισμού που συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα στη Γερμανία, τα εισιτήρια για το άνοιγμα εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, τρία, τέσσερα λεπτά.

Αυτό σημαίνει ότι το κοινό έχει μια τεράστια λαχτάρα να βιώσει μέσα από τον πολιτισμό έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας, ίσως και ψυχικά, ψυχολογικά».

Το πρώτο άνοιγμα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα φαινόταν λίγο περίεργο, για το κοινό.

Ενώ η Γερμανία ξεκίνησε το δοκιμαστικό άνοιγμα στα θέατρα η Ιταλία δεν πρόκειται να ξανανοίξει πριν από τις 6 Απριλίου, και μόνο αν θα υπάρξουν “κίτρινες” περιοχές όπου η μόλυνση είναι χαμηλότερη. Και η Γαλλία κρατά τα θέατρα κλειστά.

Στο Παρίσι το Moulin Rouge κάνει κανονικά πρόβες προκειμένου να είναι έτοιμο όποτε ξεκινήσει τις παραστάσεις.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.