Το GRland.info γιορτάζει 1 χρόνο από την ίδρυσή του!

Το GRland.info, το νούμερο 1 ελληνόφωνο ειδησεογραφικό σάιτ για τους Έλληνες της Γερμανίας, γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους πιστούς του ακολούθους, θαυμαστές και πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν, και να καλέσει όσους δεν μας έχουν ακόμη επισκεφθεί, διαβάσει ή ακολουθήσει να το κάνουν και να είναι έτσι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

Το GRland.info γιορτάζει 1 χρόνο από την ίδρυσή του
Το GRland.info γιορτάζει 1 χρόνο από την ίδρυσή του

Στον ένα χρόνο λειτουργίας του, το GRland.info, με τη βοήθεια του ίδιου του κοινού του, δηλαδή με τη δική σας βοήθεια, των αναγνωστών μας, και την αστείρευτη όρεξη, προθυμία, ζήλο και εργατικότητα του προσωπικού μας πετύχαμε:

1) να συνεργαστούμε με επώνυμους πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις,

2) να ξεπεράσουμε σε ελάχιστο χρόνο τους 38.664+ ακόλουθους στα Social Media, νούμερο ρεκόρ για ελληνικό Portal στη Γερμανία,

3) να γίνουμε το κορυφαίο ελληνόφωνο ενημερωτικό μέσο με έδρα την Γερμανία ξεπερνώντας τους 1.025.019 χρήστες και τα 4.145.647 προβολές σελίδας,

4) να προβάλουμε και να παρουσιάσουμε εκδηλώσεις πολιτικού, πολιτιστικού, οικονομικού και θρησκευτικού χαρακτήρα,

5) να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά παραδοσιακών προϊόντων Ελλήνων επιχειρηματιών ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τις εξαγωγές τους,

6) να συνεργαστούμε με μεγάλα ιδρύματα και φορείς της χώρας μας,

7) και, το πιο σημαντικό από όλα, να κρατάμε ακατάπαυστα ενήμερους τους αναγνώστες μας για ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα μας και στη Γερμανία σε καθημερινή βάση.

Υποσχόμαστε και ευχόμαστε στα επόμενα χρόνια λειτουργίας μας να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τα δικά σας και τα δικά μας οράματα ώστε να παρέχουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας, εσείς, οι αναγνώστες μας, οι συνεργάτες μας, οι πελάτες μας, οι ακόλουθοί μας… είστε η δύναμή μας! Συνεχίζουμε δυναμικά!

1 χρόνος GRland.info λοιπόν! Λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Το GRland.info γιορτάζει 1 χρόνο από την ίδρυσή του
Το GRland.info γιορτάζει 1 χρόνο από την ίδρυσή του!