Καρλσρούη: Ξεκίνησε το καλοκαιρινό φεστιβάλ “Toujours Kultur”

Το φεστιβάλ “Toujours Kultur” της Καρλσρούης , έχει ξεκινήσει ήδη και αναμένεται να διαρκέσει για τρεις περίπου μήνες. Το πρόγραμμα περιέχει από τζαζ, καμπαρέ, πανκ μέχρι κινηματογραφικές ταινίες και θέατρα δρόμου.

100 επισκέπτες θα γίνονται δεκτοί κάθε φορά , ο καθένας από τους οποίους θα έχει και ένα σταθερό κάθισμα. Δεν χρειάζεται ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, ούτε αρνητικό τεστ.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια που οι επισκέπτες θα είναι καθισμένοι θα μπορούν να βγάλουν και τις μάσκες τους.

Το “Toujours Kultur” διοργανώνεται από τον σύλλογο Kulturring Karlsruhe , μια ένωση διαφόρων πολιτιστικών ιδρυμάτων η οποία απασχολεί πάνω από 50 μόνιμους υπαλλήλους, 120 εργαζόμενους στο πλαίσιο μερικής απασχόλησης καθώς και 500 εθελοντές.

Το φεστιβάλ χρηματοδοτείται από το ομοσπονδιακό πρόγραμμα “Neustart Kultur”, το πρόγραμμα “Kunst trotz Abstand” του Υπουργείου Τέχνης Βάδης Βυρτεμβέργης, την πόλη της Καρλσρούης και την Καρλσρούη Fächer  GmbH.

Όλες οι ημερομηνίες και οι πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία, τη διαδικασία, το περιεχόμενο και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση.

Με πληροφορίες από: swr.de, toujours- kultur.de

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.