Μόναχο: Εγκαύματα από σαπούνι σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας;

Το σαπούνι παραδόθηκε στα κέντρα ημερήσιας φροντίδας στο Μόναχο από το αρμόδιο τμήμα εκπαίδευσης και αθλητισμού: Η κοινοβουλευτική ομάδα του FDP απαιτεί εξηγήσεις.

Σε αρκετούς παιδικούς σταθμούς υπήρξαν πρόσφατα κρούσματα εγκαυμάτων στα χέρια των παιδιών, τα οποία προφανώς προκαλούνται από το σαπούνι που χρησιμοποιείται εκεί.

Γνωρίζει η πόλη για τα εγκαύματα;

“Το σαπούνι δόθηκε στα κέντρα ημερήσιας φροντίδας από το αρμόδιο τμήμα εκπαίδευσης και αθλητισμού”, αναφέρθηκε.

Οι υπογράφοντες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι το προσωπικό ενός παιδικού κέντρου έχει ήδη αγοράσει ένα άλλο σαπούνι με δική του πρωτοβουλία: “Για να διορθώσει την κατάσταση και να μην εκθέσει τα παιδιά στο καυστικό σαπούνι“.

Φλέγοντα ερωτήματα σχετικά με τα περιστατικά: Γνωρίζει η πόλη τις περιπτώσεις εγκαυμάτων στα παιδικά κέντρα / νηπιαγωγεία; Εάν ναι, σε ποιες εγκαταστάσεις και πόσα παιδιά έχουν πληγεί;

Πώς εξηγεί η πόλη τους τραυματισμούς; Χρησιμοποιήθηκε ένα νέο, ακατάλληλο προϊόν; Υπήρξαν σφάλματα από τον κατασκευαστή;

Επιπλέον, τα δημοτικά συμβούλια αναρωτιούνται εάν έχουν ήδη ληφθεί διορθωτικά μέτρα από την πόλη, εάν ο δήμος βρίσκεται σε επαφή με γονείς των παιδιών που έχουν πληγεί και εάν υπάρχουν πιθανώς γονείς οι οποίοι να θέλουν να λάβουν νομική δράση κατά της πόλης λόγω τον τραυματισμό των παιδιών τους.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.