Μόναχο: Η αστυνομία σταματά παράνομη μεταφορά κουταβιών

Η αστυνομία στο Μόναχο ξεσκέπασε παράνομη μεταφορά κουταβιών. Οι αξιωματικοί απελευθέρωσαν τα σκυλάκια.

Μια περιπολία ανακάλυψε τέσσερα κουτάβια σε ένα φορτηγό. Τα μικρά σκυλάκια πιθανότατα χωρίστηκαν από τη μητέρα τους πολύ νωρίς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια περιπολία είδε ένα φορτηγό με ρουμανική πινακίδα κυκλοφορίας στην Klugstrasse την Πέμπτη στις 2.15 π.μ.

Οι αξιωματικοί έλεγξαν το Fiat και παρατήρησαν θορύβους που προέρχονταν από την περιοχή φόρτωσης. Οι επιβάτες του οχήματος, τρεις Ρουμάνοι ηλικίας μεταξύ 41 και 55 ετών, δεν είπαν τίποτα στην αστυνομία.

Οι αξιωματικοί επιθεώρησαν το μη θερμαινόμενο χώρο φόρτωσης και βρήκαν δύο κουτιά κάτω από μια κουβέρτα που περιείχαν τέσσερα κουτάβια.

Τα μικρά σκυλιά φάνηκαν ανήμπορα και αβοήθητα στην περιπολία. Ένας ειδικός σκύλων που κλήθηκε, εκτιμά ότι τα κουτάβια είχαν χωριστεί από τη μητέρα τους πολύ νωρίς. Επιπλέον, έλειπαν τα απαραίτητα έγγραφα σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Τα σκυλιά παρακρατήθηκαν και η αστυνομία κίνησε διαδικασίες εναντίον των ανδρών. Η αστυνομία ερευνά επί του παρόντος πιθανούς βοηθούς που λέγεται ότι σχετίζονται με την παράνομη μεταφορά κουταβιών στο Μόναχο.

Στήριξε την προσπάθειά μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info