Μόναχο: Ο Βοτανικός Κήπος ξανά ανοιχτός

Ο Βοτανικός κήπος στο Μόναχο είναι ξανά ανοιχτός και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε εκ των προτέρων, αλλά πρέπει να φοράτε μάσκα FFP2 όταν τον επισκέπτεστε.

Πολλοί κάτοικοι του Μονάχου το περίμεναν εδώ και πολύ καιρό: Ο Βοτανικός Κήπος στο Μόναχο είναι ξανά ανοιχτός καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Μόνο οι εξωτερικοί χώροι είναι προσβάσιμοι, στον κήπο μπορεί κανείς να εισέλθει μόνο μέσω του κεντρικού ταμείου στην Menzinger Straße 65.

Το νότιο γραφείο εισιτηρίων, δηλαδή το πέρασμα από το παλάτι του Nymphenburg και τα θερμοκήπια, θα παραμείνει κλειστό προς το παρόν.

Δυστυχώς, οι ξεναγήσεις δεν θα πραγματοποιούνται μέχρι νεωτέρας. Το κτίριο της εισόδου με το κατάστημα, τα θερμοκήπια, ορισμένες περιοχές και υπαίθρια μονοπάτια που είναι πολύ στενά είναι επίσης κλειστά.

Δεν θα χρεώνεται είσοδος έως τις 21 Μαρτίου και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε εκ των προτέρων.

Ωστόσο, τα στοιχεία επικοινωνίας καταγράφονται και πρέπει να φορεθεί μάσκα FFP2. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων επισκεπτών είναι περιορισμένος.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.