Μόναχο: Πρωτομαγιά των ζώων στο ζωολογικό κήπο Hellabrunn

Εκδρομική συμβουλή για την 1η Μαΐου: μπάντα χάλκινων πνευστών και παραδοσιακές φορεσιές στο ζωολογικό κήπο Hellabrunn του Μονάχου…

Πρωτομαγιά των ζώων στο ζωολογικό κήπο Hellabrunn: Φέτος, μετά από διακοπή αρκετών ετών, θα πραγματοποιηθεί και πάλι η παραδοσιακή παρέλαση.

Τα παραδοσιακά έθιμα επιτρέπεται να έχουν τη θέση τους και σε ένα πάρκο όπως ο Hellabrunn που έχει ηλικία μεγαλύτερη από 110 χρόνια: Την 1η Μαΐου, μια βαυαρική μπάντα χάλκινων πνευστών, οι Trachtler και οι Goaßlschnalzer θα παρελάσουν στο χωριό των μύλων του Hellabrunn.

Πριν από αυτό, η πομπή θα περάσει από τα κλουβιά των βίσωνων, το μεγάλο πτηνοτροφείο και τους πιγκουίνους Humboldt.

Στο χωριό των μύλων θα υπάρξουν χορευτικές παραστάσεις από τα Trachtler και τα Goaßlschnalzer. Θα ακολουθήσει συναυλία στον κήπο με τις μπύρες μέχρι τις 3:30 μ.μ. περίπου.

Παρεμπιπτόντως, η μουσική θα παιχτεί με τρόπο φιλικό προς τα ζώα, χωρίς ενισχυτές ή μεγάφωνα.

Όλοι οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου προσκαλούνται να συμμετάσχουν στην πομπή και στον επακόλουθο εορτασμό της Πρωτομαγιάς στον κήπο με τις μπύρες.

Προσφέρεται επίσης πρωινό για 17,90 ευρώ ανά άτομο. Σημείο συνάντησης για την πομπή είναι στις 11 π.μ. στην είσοδο του Φλαμίνγκο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.