Μόναχο: Τα γρήγορα τεστ κορωνοϊού σύντομα στην Theresienwiese;

Μόναχο-Theresienwiese: Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Markus Söder, η Βαυαρία θέλει να αγοράσει και να χρησιμοποιήσει 100 εκατομμύρια τεστ κορωνοϊού το 2021.

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την Πέμπτη στο Μόναχο να παρέχει αρχικά 11,5 εκατομμύρια ταχεία τεστ αντιγόνων ανά μήνα έως το τέλος Ιουνίου, 12,4 εκατομμύρια αυτοδιαγνωστικά τεστ τους μήνες Μάρτιο έως Μάιο και άλλα 17,7 εκατομμύρια τον Ιούνιο.

Το κρατίδιο της Βαυαρίας διαθέτει συνολικά 467 εκατομμύρια ευρώ για αυτό. Τα πρώτα αυτοδιαγνωστικά τεστ θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, δήλωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Υγείας Klaus Holetschek μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Λίγο αργότερα, ο Söder ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι τα δημοτικά κέντρα τεστ θα πρέπει επίσης να προμηθευτούν με γρήγορα τεστ κορωνοϊού.

Για το Μόναχο, αυτό θα σήμαινε ότι στο μέλλον θα γίνονται επίσης γρήγορα τεστ στο σταθμό της Theresienwiese.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.