Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στη Βρέμη το 2023

Το μικρότερο ομόσπονδο κρατίδιο έχει πολλά να προσφέρει: Υπάρχουν αμέτρητοι εκδρομικοί προορισμοί στη Βρέμη τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Ορισμένοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Οι Μουσικοί της πόλης είναι αναμφίβολα το πιο διάσημο και πιο συχνά επισκεπτόμενο αξιοθέατο στη Βρέμη. Αλλά το μικρότερο ομόσπονδο κρατίδιο της Γερμανίας προσφέρει πολλά ακόμη μέρη που αξίζει να δείτε και που σίγουρα δεν γνωρίζουν όλοι. Η πύλη αναψυχής “Familienausflug” επέλεξε τώρα τον “Προορισμό της Χρονιάς 2023” στη Βρέμη.

Το Μουσείο του Κάστρου Schönebeck στο Bremen-Vegesack κατέλαβε την πρώτη θέση. Η πύλη γράφει ότι το “μαγευτικό κάστρο” είναι η τελευταία εναπομείνασα ευγενική κατοικία στη Βρέμη. Στεγάζει το Μουσείο Τοπικής Ιστορίας του Κάστρου Schönebeck.

Εδώ οι επισκέπτες ταξιδεύουν στο ναυτικό παρελθόν του Βέγκεσακ και μαθαίνουν ό,τι αξίζει να γνωρίζουν για τη ναυτιλία, το εμπόριο, τη βιοτεχνία και τη φαλαινοθηρία, σύμφωνα με την πόλη της Βρέμης.

Τη δεύτερη θέση μεταξύ των κορυφαίων εκδρομικών προορισμών στη Βρέμη καταλαμβάνει το Story House, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στην ιστορική συνοικία Schnoor.

Εκεί, οι επισκέπτες ταξιδεύουν στο χρόνο από ξεναγούς που τους διηγούνται ιστορίες της Βρέμης εδώ και τρεις αιώνες. “Τα ιστορικά κοστούμια και οι ατομικές ιστορίες των ξεναγών της Βρέμης ζωντανεύουν τον Böttchermeister, τον Heini Holtenbeen, τον Käpt’n, την Fisch-Lucie και πολλούς άλλους”, γράφει το “bremen.de”.

Το Σπίτι της Ιστορίας της Βρέμης ένα μοναδικό έργο στη Γερμανία

Το Bremen History House είναι ένα μοναδικό έργο στη Γερμανία για μακροχρόνια άνεργους, οι οποίοι μαθαίνουν τα βασικά της υποκριτικής υπό επαγγελματική καθοδήγηση και στη συνέχεια εργάζονται ως καλλιτέχνες.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Roland της Βρέμης στη μέση της πλατείας της αγοράς. Δίπλα στους Μουσικούς της πόλης, είναι σίγουρα το πιο γνωστό ορόσημο της Βρέμης.

Χτισμένο το 1404, το ύψους δέκα μέτρων άγαλμα υπερασπίζεται από την αρχή την ελευθερία και τα δικαιώματα της πόλης. Από το 2004, το ορόσημο της Βρέμης μοιράζεται μια θέση με το Δημαρχείο στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, σύμφωνα με το “bremen.de”.

Οι θέσεις τέσσερα έως δέκα πηγαίνουν στους Μουσικούς της πόλης της Βρέμης, στο Harbour Rumour, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου, στο θέατρο Haven Revue, στο Δημαρχείο της Βρέμης, στην Εταιρεία Σαίξπηρ της Βρέμης και στον ζωολογικό κήπο Zoo am Meer στο Bremerhaven.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.