Γερμανία: Πιστοποιημένο Covid test από το σπίτι – Πώς λειτουργεί;

Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα πιστοποιημένο γρήγορο τεστ κορωνοϊού στο σπίτι σας. Μάθετε σε εμάς πώς λειτουργεί και πόσο κοστίζει.

Ένα γρήγορο τεστ κορωνοϊού είναι συχνά απαραίτητο στην καθημερινή ζωή – για παράδειγμα σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας, σε ορισμένα γυμναστήρια και εστιατόρια.

Μέχρι τώρα, έπρεπε να πηγαίνετε σε εξεταστικά κέντρα. Τώρα μπορείτε επίσης να κάνετε online τεστ με τους πρώτους παρόχους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα online γρήγορα τεστ με πιστοποιητικό ακριβώς όπως και τα rapid τεστ που διενεργούνται στα κέντρα τεστ κορωνοϊού στη Γερμανία.

Αυτό που χρειάζεστε…

Ενα smartphone, η ταυτότητά σας και ένα πιστοποιημένο αυτοδιαγνωστικό τεστ. Μπορείτε να το αγοράσετε είτε σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης είτε στους ιστότοπους των παρόχων, όπως το “covidtestonline” ή το “Freetogo“. Εκεί θα βρείτε τα πιστοποιημένα rapid τεστ.

Λειτουργεί…

Όπου κι αν βρίσκεστε – στο σπίτι ή στο δρόμο. Στη συνέχεια βιντεοσκοπείτε το τεστ σας με το smartphone σας. Εκπαιδευμένο προσωπικό από τον αντίστοιχο πάροχο θα σας παρακολουθεί.

Στη συνέχεια, το αποτέλεσμα θα ελεγχθεί από το προσωπικό, το οποίο στη συνέχεια θα σας στείλει ένα πιστοποιητικό. Στη συνέχεια, μπορείτε να εμφανίσετε ανέπαφα το πιστοποιητικό στο smartphone σας.

Το κόστος του πιστοποιημένου τεστ…

Ποικίλλει μεταξύ των online παρόχων rapid τεστ κορωνοϊού. Το κόστος ξεκινά από περίπου 15 ευρώ και πρέπει να πληρώσετε για αυτά τα τεστ από την τσέπη σας – όπως ακριβώς και στα εξεταστικά κέντρα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η διενέργεια του πιστοποιημένου αυτοδιαγνωστικού τεστ στο διαδίκτυο είναι φθηνότερη από τη διενέργεια ενός rapid τεστ σε ένα εξεταστικό κέντρο. Εκεί, το κόστος στη Βαυαρία κυμαίνεται μεταξύ 18 και 40 ευρώ.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης

Γερμανία 2G σε μάρκετ: Τέλος στην είσοδο για ανεμβολίαστους;

3G σύντομα υποχρεωτικός σε αυτά τα επαγγέλματα στη Βαυαρία

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.