Ποιος γρήγορος εμβολιασμός; Οι γιατροί στη Γερμανία ακόμα περιμένουν

Γρήγορος εμβολιασμός στη Γερμανία; Οι γιατροί ακόμα περιμένουν..

Ο Υπουργός Υγείας Klaus Holetschek υποσχέθηκε έναν “turbo εμβολιασμό” για τη Βαυαρία, αλλά παρά την αύξηση της ταχύτητας, τα βαυαρικά κέντρα εμβολιασμού εξακολουθούν να εργάζονται κάτω από τις δυνατότητές τους.

Αυτό αυξάνει την πολιτική πίεση στις ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις να αλλάξουν πορεία.

Η Βαυαρική Ιατρική Ένωση ζήτησε την ταχύτερη δυνατή συμμετοχή των οικογενειακών γιατρών στην εκστρατεία εμβολιασμού την Τρίτη.

“Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο καμπής στο οποίο το κρατικό μονοπώλιο εμβολίων δεν μπορεί πλέον να διατηρηθεί”, επέκρινε ο Gerald Quitterer, Πρόεδρος της Ιατρικής Ένωσης στο Μόναχο.

Την περασμένη εβδομάδα, πολλές μεγάλες εταιρείες ζήτησαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εμπλέξει σύντομα τους γιατρούς των επιχειρήσεων στους εμβολιασμούς.

Η κρατική κυβέρνηση θέλει να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που συμφώνησαν οι Υπουργοί Υγείας των ομοσπονδιακών κρατιδίων τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αυτό, οι οικογενειακοί ιατροί θα επιτρέπεται να εμβολιάζουν από τον επόμενο μήνα. Ο Holetschek δήλωσε: “Η διαδικασία θα εφαρμοστεί τον Απρίλιο.”

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.