Προειδοποίηση καιρού στη Γερμανία: Ενεργοποιήθηκε το KATWARN

Καιρός στη Γερμανία: Η γερμανική υπηρεσία DWD εξέδωσε διάφορες προειδοποιήσεις μέχρι και το κόκκινο επίπεδο, το δεύτερο υψηλότερο. Επηρεάζεται κυρίως η νοτιοανατολική Γερμανία.

Εκδόθηκε επίσης επίσημη προειδοποίηση για ελαφρά χιονόπτωση για τις κίτρινες περιοχές στον χάρτη προειδοποίησης.

Για την κόκκινη περιοχή στο Chemnitz και νότια της πόλης, η DWD γράφει: «Κατά τη διάρκεια της προειδοποιητικής περιόδου, θα υπάρξει έντονη χιονόπτωση με ποσότητες μεταξύ 10 εκ και 20 εκ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι δρόμοι μπορεί να είναι αδιάβατοι κατά μέρη. Μεταξύ άλλων, δέντρα μπορούν να καταρρεύσουν κάτω από το χιόνι. Αποφύγετε όλα τα ταξίδια με το αυτοκίνητο! Οδηγείτε μόνο με χειμερινό εξοπλισμό!»

Επιπλέον, ισχύει προειδοποίηση για χιονοπτώσεις σε όλη τη Βαυαρία. Μια προειδοποίηση επιπέδου δύο εφαρμόζεται στην περιοχή των Άλπεων, σε ολόκληρη την ανατολή του κρατιδίου της Βαυαρίας και στα δυτικά μέχρι τα σύνορα με τη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Το επίπεδο προειδοποίησης ισχύει επίσης για τις περιοχές του Μονάχου, του Ίνγκολσταντ, του Λάντσχουτ και του Ρέγκενσμπουργκ.

Μπορείτε να μάθετε εάν κάποιο επίπεδο προειδοποίησης ισχύει για την περιοχή σας στον χάρτη της DWD.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Aυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα από την αστυνομία

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας.

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.