Πτώση στον δείκτη του Μονάχου που πλησιάζει το 50

Ο δείκτης στο Μόναχο πλησιάζει το 50 – αλλά το νούμερο 1 hotspot της Γερμανίας βρίσκεται στη Βαυαρία

Ο επταήμερος δείκτης επίπτωσης για όλη τη Βαυαρία συνεχίζει να μειώνεται σημαντικά. Την Πέμπτη, το RKI ανέφερε τιμή 101,0. Χθες Τετάρτη ήταν 106,6 και την Τρίτη 116,3.

Υπάρχουν επίσης καλά νέα από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, όπου ο δείκτης επίπτωσης είναι 64,0 και συνεπώς συνεχίζει να μειώνεται. Την Τετάρτη ήταν 71,9 και την Τρίτη 78,0.

Στην πόλη Coburg, η τιμή μειώθηκε από 270,3 σε 255,6. Η πόλη της Άνω Φραγκονίας είναι το νούμερο 1 hotspot της Γερμανίας. Ακολουθεί η πόλη του Memmingen (254) στη δεύτερη θέση.

Η πόλη Schweinfurt – χθες ακόμα στην πρώτη θέση – καταλαμβάνει την όγδοη θέση με δείκτη επίπτωσης 234,0 (προηγούμενη ημέρα: 286,4).

Οι περιοχές Coburg (225.9) και Unterallgäu (222,9) ακολουθούν στην ένατη και δέκατη θέση. Από τα δέκα μεγαλύτερα γερμανικά hotspot, πέντε βρίσκονται στη Βαυαρία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.