Στουτγάρδη: Βοήθεια σε ελληνόπουλο που έχει άμεση ανάγκη

Ένα Ελληνόπουλο στη Στουτγάρδη έχει διαγνωστεί δυστυχώς με λευχαιμία πριν από 40 μέρες περίπου βρίσκεται στο νοσοκομείο Olgahospital στην Στουτγάρδη.

Το μήνυμα του πατέρα:

Ο γιος μου έχει διαγνωστεί δυστυχώς με λευχαιμία πριν από 40 μέρες περίπου. Είναι στο νοσοκομείο Olgahospital στην Στουτγάρδη.

Οι γιατροί μας είπαν ότι στην επόμενη φάση θεραπείας θα χρειαστεί μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οπότε όποιος θέλει και μπορεί αρκεί να στείλει ένα δείγμα σάλιου και να γίνει δωρητής μυελού των οστών.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη! Μπαίνετε στη σελίδα DKMS.de και γίνεστε εθελοντής.

Στη συνέχεια σας στέλνουν ένα γράμμα με τρεις μπατονέτες μέσα, τις όποιες τις στέλνατε ξανά πίσω και αν κάποιος είναι συμβατός δότης, μόνο τότε ειδοποιείται για να γίνει δωρητής.

Την είδηση διαβάσαμε στο προσωπικό προφίλ του κ. David Tsikovanis

Μπορείτε να βοηθήσετε το μικρό Ελληνόπουλο στη Στουτγάρδη; Ακολουθήστε την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω ή κοινοποιήστε το άρθρο να το διαβάσουν περισσότεροι συμπατριώτες μας.

Το GRland.info εύχεται τα καλύτερα στον μικρό μαχητή και την οικογένειά του.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: