Τα ταξίδια στα ΜΜΜ θα γίνουν φθηνότερα στη Φρανκφούρτη

Από το 2023, σε ορισμένους επιβάτες στη Φρανκφούρτη θα προσφέρεται ένα είδος εισιτηρίου των 9 ευρώ. Αυτό θα καταστεί εφικτό με επιχορηγήσεις από την πόλη.

Από το επόμενο έτος, οι κάτοικοι της Φρανκφούρτης με χαμηλό εισόδημα θα μπορούν να ταξιδεύουν με τα ΜΜΜ σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Όπως ανακοίνωσε ο δήμος την Τετάρτη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν μόνο το 30% της κανονικής τιμής.

Για παράδειγμα, οι μαθητές και οι ηλικιωμένοι με τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να αγοράσουν μια ετήσια κάρτα για 109,50 ευρώ – δηλαδή κάτι περισσότερο από εννέα ευρώ το μήνα.

Η κανονική τιμή αυτής της ετήσιας κάρτας θα είναι 365 ευρώ από το 2023. Μέχρι τώρα, η πόλη κατέβαλε στους κατόχους του λεγόμενου “πάσο Φρανκφούρτης” μια σημαντικά χαμηλότερη επιδότηση επί του κομίστρου, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το εισιτήριο.

Τον Ιούνιο, η Rhein-Main-Verkehrsbund είχε επίσης ανακοινώσει ότι οι πελάτες θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν 25 τοις εκατό με μια νέα έκπτωση από την 1η Ιανουαρίου 2023: Η έκπτωση θα μπορούσε να αγοραστεί για δέκα ευρώ ανά 30 ημέρες και στη συνέχεια θα ίσχυε για εισιτήρια μικρών αποστάσεων, απλά και ημερήσια εισιτήρια στο ναύλο ενηλίκων. Κατά συνέπεια, η αγορά είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής RMV, στους αυτόματους πωλητές εισιτηρίων και στα σημεία πώλησης.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.