Βάδη Βυρτεμβέργη: Ποια είναι η τιμή επίπτωσης της περιοχής μου;

Η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βάδη Βυρτεμβέργη θα αρθεί από αύριο Πέμπτη. Αλλά μόνο για περιοχές με τιμή επίπτωσης 7 ημερών κάτω από 50. Πώς να μάθετε την τρέχουσα τιμή για την περιοχή σας.

Θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή μου;

Όποιος ζει σε μια περιοχή με τιμή επίπτωσης μικρότερη από 50 μπορεί να βγαίνει ξανά έξω τη νύχτα από την Πέμπτη.

Οι περιορισμοί εξόδου που ισχύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαλείφονται επίσης πλήρως. Σε περιοχές με τιμή άνω των 50, ισχύει η νυχτερινή απαγόρευση από τις 9 μ.μ. έως τις 5 π.μ. Για να μάθετε ποια είναι η τιμή των 7 ημερών, έχετε τρεις επιλογές:

1. Χρησιμοποιήστε τον χάρτη του Κρατικού Γραφείου Υγείας της Βάδης-Βυρτεμβέργης

Το Κρατικό Γραφείο της Στουτγάρδης προσφέρει έναν πρακτικό χάρτη με τις τρέχουσες τιμές επίπτωσης. Με αυτόν τον τρόπο, δεν βλέπετε μόνο τις τιμές για την περιοχή σας, αλλά μπορείτε επίσης να τις αναζητήσετε για τις γειτονικές περιοχές. Αυτό είναι σημαντικό εάν σκοπεύετε να οδηγήσετε μεγαλύτερες αποστάσεις τη νύχτα.

2. Αναζητήστε τον αριθμό των μολυσμένων ατόμων στο κρατίδιο

Η κρατική κυβέρνηση δημοσιεύει τα τρέχοντα στοιχεία σχετικά με την πανδημία στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Εδώ θα βρείτε τις τρέχουσες τιμές. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια ταξινόμηση στον ιστότοπο του Υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων.

3. Ελέγξτε την έκθεση κατάστασης των υγειονομικών αρχών

Διατίθεται σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η άνω αναφορά είναι πάντα η πιο πρόσφατη και εμφανίζει τις τιμές από την προηγούμενη ημέρα.

Επιπλέον, φυσικά, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στους αριθμούς της πανδημίας βάσει τοποθεσίας.

Η απόφαση:

Βάδη-Βυρτεμβέργη: Καταργείται η νυχτερινή απαγόρευση εξόδου

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου πρώτός.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.