Βαυαρία: Ξενοδόχοι-γαστρονόμοι διαδηλώνουν και απαιτούν ανοίγματα

Οι ξενοδόχοι και γαστρονόμοι στη Βαυαρία επέστησαν την προσοχή στην απελπιστική τους κατάσταση με διαδηλώσεις σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες.

Για να το πραγματοποιήσουν αυτό, τοποθέτησαν τραπέζια και κρεβάτια μπροστά από τις εγκαταστάσεις τους τη Δευτέρα.

Εάν επιτρέπεται να ανοίξουν εκ νέου βιομηχανίες όπως το λιανικό εμπόριο, “η βιομηχανία εστίασης και φιλοξενίας πρέπει να ξεκινήσει ξανά”, δήλωσε η Πρόεδρος της Βαυαρικής Ένωσης Ξενοδόχων και Εστιατόρων, Angela Inselkammer. Το τρέχον lockdown δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι.

Ο Υπουργός Οικονομίας Hubert Aiwanger, ο οποίος συναντήθηκε με την Inselkammer κατά τη διάρκεια της δράσης μπροστά από τη δική της εταιρεία στο Aying, εξέφρασε κατανόηση.

“Όσο περισσότερο παραμένουν κλειστά τα μαγαζιά και τα ξενοδοχεία, τόσο περισσότερο θέτουμε σε κίνδυνο τη μελλοντική βιωσιμότητα μιας σημαντικής βασικής οικονομίας στη Βαυαρία, και οι άνθρωποι μαζεύονται ανεξέλεγκτα γύρω από περίπτερα και σε ανοιχτούς χώρους.

Είναι καιρός να εισαγάγουμε μια ομαλή στρατηγική ανοίγματος, ξεκινώντας με την γαστρονομία σε υπαίθριους χώρους”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.