Βαυαρία: Ο Söder προειδοποιεί σχετικά με βιαστική χαλάρωση των μέτρων

Κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus  Söder προειδοποιεί σχετικά με βιαστική χαλάρωση των μέτρων

“Εάν οι αριθμοί μειωθούν, και το κάνουν, τότε έχουμε περισσότερες προοπτικές, τότε θα υπάρξουν φυσικά αλλαγές και, φυσικά, περισσότερη ελευθερία και κανονικότητα και πάλι”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder (CSU) το Σάββατο.

“Η χαλάρωση δεν θα πρέπει να είναι βιαστική, αλλά θα πρέπει να ακολουθηθεί μία μάλλον προσεκτική διαδικασία, απαιτείται ενσυναίσθηση και ειλικρίνεια προς τον πληθυσμό“, εξήγησε ο Söder ενόψει των διαβουλεύσεων του ομοσπονδιακού κρατιδίου σχετικά με την πορεία της πανδημίας και των μέτρων.

Ο Söder συνέχισε: “Πιστεύω πως η ασφάλεια είναι ο καλύτερος σύμβουλος”. Αντιμετωπίζοντας την πανδημία του κορωνοϊού, η Γερμανία εφάρμοσε σωστά μέτρα. Σε σύγκριση με πολλές άλλες χώρες του κόσμου”, δήλωσε ο Söder. “Εύχομαι απλώς να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία με έναν συνετό και προσεκτικό τρόπο”.

Στήριξε την προσπάθειά μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.