72χρονος με φτιαγμένο VW Golf μπροστά από την Αστυνομία

Newsroom

Γερμανία: Μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω στην Αστυνομία

72χρονος άνδρας τρέχει μπροστά στην αστυνομία με φτιαγμένο VW Golf – τώρα έρχεται τσουχτερό πρόστιμο…

Μια πολύ περίεργη επιχείρηση για την αστυνομία της Φραγκονίας: ένα φτιαγμένο VW Golf σταματάει. Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Αλλά στη συνέχεια ο έλεγχος παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας του Würzburg έμειναν σίγουρα έκπληκτοι

Το απόγευμα της Τρίτης (25.07.2023), ένα VW Golf έπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας γύρω στη 1.30 μ.μ..

Ο λόγος: Το όχημα προσπέρασε την περίπολο της τροχαίας Würzburg-Biebelried με το πολιτικό όχημα βιντεοσκόπησης – και μάλιστα με σαφώς υπερβολική ταχύτητα.

Εκείνη την ώρα, κινούνταν στην οδό B8 από το Würzburg προς την κατεύθυνση του Kitzingen. Ο οδηγός του Golf είχε προφανώς ένα πραγματικό “βαρύ” πόδι εκείνη την ημέρα.

Μετά το περιστατικό, μείωσε την ταχύτητά του λίγο πριν από ένα σημείο που είναι γνωστό για τη μέτρηση του ορίου ταχύτητας και αμέσως μετά, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, άρχισε να επιταχύνει ξανά.

Όταν η συσκευή μέτρησης των αστυνομικών εντόπισε ότι το Golf έτρεχε με ταχύτητα 199 χιλιομέτρων την ώρα, η περίπολος έβαλε τέλος στα τεκταινόμενα.

Στη συνέχεια το Volkswagen ακινητοποιήθηκε κοντά στο Rottendorf.

“Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι”, συνεχίζει η επιστολή. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρήκαν στη θέση του οδηγού έναν 72χρονο άνδρα.

Το άτομο αυτό είχε προφανώς αδυναμία στα αναβαθμισμένα οχήματα.

Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ότι το σύστημα εξάτμισης και το περίβλημα του φίλτρου αέρα, για παράδειγμα, είχαν τροποποιηθεί.

Ως αποτέλεσμα, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος είχε αυτομάτως λήξει, διευκρίνισε περαιτέρω η αστυνομία εδώ.

Μετά την αφαίρεση όλων των ανοχών, ο 72χρονος εξακολουθούσε να έχει 73 χιλιόμετρα την ώρα παραπάνω στο ταχύμετρο.

Η εξόρμηση του άνδρα για υπερβολική ταχύτητα έχει πλέον περαιτέρω επιπτώσεις: Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πλέον τετραψήφιο πρόστιμο και απαγόρευση οδήγησης για αρκετούς μήνες.

Μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει ότι ο άνδρας έμαθε από αυτόν τον έλεγχο για το μέλλον.

Σε ό,τι αφορά το όριο ταχύτητας, αλλά και σε ό,τι αφορά τις μη εξουσιοδοτημένες εργασίες στο όχημά του.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης