Ανάκληση προϊόντων: Βαυαρική ζυθοποιία ανακαλεί προϊόντα

Τα προϊόντα Taufkirchner Zwietscherl Cola-Mix Mix 0,33l και Taufkirchner Sauers Zwietscherl, φυσικό ποτό χυμού φρούτων λεμονιού 0,33l με ημερομηνία λήξης 4 Οκτωβρίου 2023 ανακαλούνται..

Μια βαυαρική ζυθοποιία ανακαλεί επί του παρόντος δύο προϊόντα. Όποιος πήρε πρόσφατα μια κόλα ή μια λεμονάδα από το σούπερ μάρκετ θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Επειδή: Υπάρχει κίνδυνος χημικών εγκαυμάτων.

Οι λάτρεις της κόλας και της λεμονάδας πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτή τη στιγμή, διότι η Guts- und Brauereigenossenschaft Taufkirchen (Vils) eG ανακαλεί αυτή τη στιγμή διάφορα προϊόντα.

Ο λόγος είναι ένας πιθανός κίνδυνος για την υγεία.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτών και Ασφάλειας Τροφίμων (BVL), η αιτία είναι ο “κίνδυνος χημικών εγκαυμάτων λόγω μόλυνσης με αλισίβα”.

Τα προϊόντα που επηρεάζονται από την ανάκληση είναι το Taufkirchner Zwietscherl Cola-Mix 0,33 l και το Taufkirchner Sauers Zwietscherl, φυσικό ποτό χυμού φρούτων λεμονιού 0,33 l – και τα δύο με ημερομηνία λήξης 4 Οκτωβρίου 2023.

Ο λόγος της ανάκλησης είναι η μόλυνση. Ωστόσο, όπως εξηγεί η εταιρεία σε δελτίο τύπου, “ολόκληρη η παρτίδα ανακαλείται προληπτικά” για την προστασία των καταναλωτών.

Όποιος έχει αγοράσει το εν λόγω προϊόν μπορεί να το επιστρέψει στα σχετικά καταστήματα για επιστροφή χρημάτων, ακόμη και χωρίς να προσκομίσει την απόδειξη.

Σύμφωνα με την πύλη “lebensmittelwarnungen.de”, τα προϊόντα πωλήθηκαν μόνο στη Βαυαρία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης