Έλληνας δικηγόρος στο Μόναχο – Χρήστος Περπερίδης

Έλληνας δικηγόρος στο Μόναχο – Χρήστος Περπερίδης: Είστε ιδιώτης ή επιχείρηση στη Βαυαρία και έχετε απορίες και ερωτήσεις για νομικά ζητήματα; Χρειάζεστε νομικές συμβουλές και καθοδήγηση; Ο Χρήστος Περπερίδης και το δικηγορικό του γραφείο που βρίσκεται στο Μόναχο είναι η ιδανική λύση για εσάς

Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας και βαθιά γνώση της νομικής επιστήμης, διεπόμενος από τις αρχές της αξιοπιστίας, της εχεμυθείας και του σεβασμού προς τον πελάτη, ο Έλληνας δικηγόρος κ. Χρήστος Περπερίδης και οι συνεργάτες του, με δύο γραφεία στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη της Βαυαρίας, βρίσκονται κοντά σας για οποιοδήποτε νομικό ζήτημα σας απασχολεί.

Perperidis-Deutsch griechische rechtsanwälte in München und Nürnberg
Christos Perperidis | Deutsch griechische rechtsanwälte in München und Nürnberg | by Nikolas Skri

Με προσήλωση στην άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών το δικηγορικό γραφείο του κ. Περπερίδη προσφέρει τις νομικές του υπηρεσίες τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα, για ιδιώτες αλλά και για επιχειρήσεις.

Το Δικηγορικό Γραφείο “Deutsch griechische rechtsanwälte in München und Nürnberg” με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Περπερίδη, πλαισιωμένο με επτά άρτια καταρτισμένους δικηγόρους, παρέχει ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών, καθώς ειδικεύεται στους παρακάτω τομείς του δικαίου:

 • Ποινικό δίκαιο
 • Εργατικό δίκαιο
 • Οικογενειακό δίκαιο
 • Ιατρικό δίκαιο
 • Γενικό αστικό δίκαιο
 • Γερμανικό δίκαιο
 • Ελληνικό δίκαιο
 • Μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων
 • Δίκαιο αλλοδαπών

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν τόσο τη συμβουλευτική όσο και τη δικαστική εκπροσώπηση των εντολέων ενώπιον Γερμανικών και Ελληνικών δικαστηρίων και παρέχονται στην Ελληνική και Γερμανική γλώσσα αλλά επίσης και στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Πολωνικά.

Παρέχεται ακόμα υποστήριξη σε ίδρυση εταιριών και συνεργασία με λογιστικά γραφεία και συμβολαιογράφους, αλληλογραφία με γερμανικές και ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες κλπ.

Έχετε εταιρεία/επιχείρηση ή προϊόντα που θέλετε να διαφημιστούν στο GRland.info; επικοινωνήστε μαζί μας!

Δίνοντας έμφαση στην εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών, στο δικηγορικό γραφείο του κ. Περπερίδη και των συνεργατών του θα έχετε την καθοδήγηση και την εκπροσώπηση που χρειάζεστε για γρήγορη και αποτελεσματική διεκπεραίωση των υποθέσεων σας.

Ασκώντας τη δικηγορία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και επινοητικότητα δεν είναι τυχαίο το χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με του πελάτες-συνεργάτες και γιατί οι ίδιοι επιλέγουν ξανά και ξανά τον κ. Περπερίδη και τις υπηρεσίες του για τα νομικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Έλληνας δικηγόρος στο Μόναχο – Χρήστος Περπερίδης

Ο Χρήστος Περπερίδης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μονάχου.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για 2 περίπου χρόνια και επιστημονικός συνεργάτης Ποινικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μονάχου για 3 περίπου χρόνια.

Διατηρεί τον επίσημο επαγγελματικό τίτλο του δικηγόρου σε Γερμανία και Ελλάδα (Rechtsanwalt και Δικηγόρος) και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μονάχου Γερμανίας καθώς και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης είναι μέλος της Ένωσης Γερμανών και Ελλήνων Ποινικολόγων.

Έλληνας νομικός στο Μόναχο
Χρήστος Περπερίδης – Έλληνας νομικός στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη | by Nikolas Skri

Από το 2011 ασκεί ανελλιπώς μάχιμη δικηγορία και ως θιασώτης της διαρκούς κατάρτισης και εξέλιξης έχει αποκτήσει ένα συνδυασμό εμπειρίας και βαθιάς διεπιστημονικής γνώσης.

Όντας πλέον ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες δικηγόρους της Γερμανίας, διαβιεί στο Μόναχο της Βαυαρίας, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες των Ελλήνων της ομογένειας.

Από το 2013 διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στο Μόναχο, ενώ το 2017 απέκτησε το δεύτερο γραφείο του στη Νυρεμβέργη, παρέχοντας με τους συνεργάτες του νομικές υπηρεσίες σε ολόκληρη τη Γερμανία αλλά και σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Διαγράφοντας μια πορεία με εκατοντάδες επιτυχώς διευθετημένες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια, ο Χρήστος Περπερίδης είναι ο δικηγόρος που μπορείς να βασιστείς.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διευθύνσεις ελληνικού δικηγορικού γραφείου στη Βαυαρία

Το ελληνικό δικηγορικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο του Μονάχου στο Bogenhausen και είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, γραμμή U4, στάση Prinregentenplatz, τραμ, γραμμή 19, στάση Grillparzerstraße). Διατίθενται επίσης θέσεις στάθμευσης.

Το ελληνικό δικηγορικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Νυρεμβέργης στο Weststadt και είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό & λεωφορείο). Διατίθενται επίσης θέσεις στάθμευσης.

Ελληνικό Δικηγορικό γραφείο στο Μόναχο
Κλείστε ραντεβού με το Ελληνικό Δικηγορικό γραφείο στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη | by Nikolas Skri

Κλείστε ένα ραντεβού τώρα με το ελληνογερμανικό δικηγορικό γραφείο του κ. Χρήστου Περπερίδη

Ραντεβού ηλεκτρονικά: Christos Perperidis Termin

Ωράριο λειτουργίας δικηγορικού γραφείου

 • Δευτέρα 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.
 • Τρίτη 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.
 • Τετάρτη 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.
 • Πέμπτη 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.
 • Παρασκευή 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.
 • Σάββατο Κλειστά
 • Κυριακή Κλειστά
Έχετε εταιρεία/επιχείρηση ή προϊόντα που θέλετε να διαφημιστούν στο GRland.info; επικοινωνήστε μαζί μας!