Εμβόλιο Biontech αποτελεσματικό κατά των μεταλλάξεων του κορωνοϊού

Εμβόλιο Biontech

Το εμβόλιο της Biontech είναι αποτελεσματικό κατά των μεταλλάξεων του κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στη Νότια Αφρική.

Οι δοκιμές που έγιναν έδειξαν ότι η ανάπτυξη ενός νέου εμβολίου για αυτές τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού δεν είναι απαραίτητη, όπως δήλωσε η εταιρεία με έδρα το Mainz της Γερμανίας και ο συνεργάτης της στις ΗΠΑ, Pfizer.

Ωστόσο, οι μεταλλάξεις του ιού  Covid θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται.

Οι νέες μεταλλάξεις του ιού εξαπλώνονται διαρκώς σε όλο και περισσότερες χώρες. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η μετάλλαξη που καταχωρήθηκε για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία έχει πλέον εντοπιστεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.