Παρακολουθήστε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μόναχο από ARD-ZDF

Το ARD και το ZDF μετατρέπουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός. Προβλέπονται επίσης διάφορες παράλληλες ζωντανές μεταδόσεις.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο θα γίνει τηλεοπτικό γεγονός. Το ARD και το ZDF θα μεταδίδουν από το αθλητικό πολυγεγονός στο Μόναχο. Σύμφωνα με τους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, έχουν προγραμματιστεί περίπου 300 ώρες εκπομπής.

“Μια win-win κατάσταση” για τον αθλητισμό και τους θεατές

Η πρώτη μετάδοση θα γίνει στις 12 Αυγούστου στις 2.10 μ.μ. στο ARD. Στο τέλος, στις 21 Αυγούστου, το ZDF θα μεταδίδει σχεδόν συνεχώς από τις 10.15 έως τις 21.45.

Ο όγκος μετάδοσης στην τηλεόραση έχει “σχεδόν ολυμπιακές διαστάσεις με έως και 14 ώρες την ημέρα”, δήλωσε ο συντονιστής αθλητισμού Ael Balkausky.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας ανακοίνωσε: “Όλες οι αποφάσεις με πιθανότητες για μετάλλια της Γερμανίας θα μεταδίδονται ζωντανά, στην περίπτωση παράλληλων αγώνων”.

“Προσφέρουμε για άλλη μια φορά σε πολλά ολυμπιακά αθλήματα τη μεγάλη σκηνή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία είναι ελάχιστα διαθέσιμη εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων”, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του ZDF Thomas Fuhrmann. Πρόκειται για μια “win-win κατάσταση” για τον αθλητισμό και τους θεατές.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.