Γερμανία: Μαραθώνιος για παιδιά συγκεντρώνει 11+ εκ.ευρώ

Μαραθώνιος για παιδιά συγκεντρώνει

Περίπου 11,6 εκατομμύρια ευρώ συγκεντρώθηκαν για παιδιά σε ανάγκη την ημέρα του μαραθωνίου δωρεών BR Sternstunden. Πρόκειται για το δεύτερο υψηλότερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί ποτέ κατά την ημέρα της εκστρατείας.

Ο ιδρυτής της Sternstunden Jansing ευχαρίστησε όλους τους δωρητές και δήλωσε ότι η πανδημία επιδεινώνει τη δυσχερή θέση πολλών παιδιών.

Ο διευθυντής του BR, Wildermuth, τόνισε ότι η γρήγορη βοήθεια είναι πιο σημαντική από ποτέ στους καιρούς της πανδημίας. Δήλωσε συγκλονισμένος από τη μεγάλη προθυμία για δωρεές και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές.

Το αποκορύφωμα της φετινής ημέρας εκστρατείας ήταν και πάλι το βραδινό τηλεοπτικό γκαλά στην τηλεόραση του BR. Εδώ και 28 χρόνια, η εκστρατεία Sternstunden στηρίζει προγράμματα βοήθειας για παιδιά στη Βαυαρία, τη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο.

Την ημέρα της ετήσιας εκστρατείας, εθελοντές και διασημότητες δέχονται δωρεές σε ένα τηλεφωνικό κέντρο. Φέτος, μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και η γνωστή ηθοποιός Uschi Glas και ο δήμαρχος του Μονάχου Dieter Reiter.

Ο διαγωνισμός Sternstundentag 21

Sternstundentag 21: 5 εκατομμύρια ευρώ για παιδιά σε ανάγκη

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης