Γερμανία: Τυροκομείο ανακαλεί διάφορα είδη τυριών

Ένα τυροκομείο από το Soyen στην Άνω Βαυαρία στη Γερμανία ανακαλεί τρία είδη τυριών.

Soyen – “Βρέθηκε λιστέρια στα προϊόντα αυτά”, δήλωσε ο χονδρέμπορος τυροκομικών προϊόντων Paul Lerchenmüller την Παρασκευή.

Επηρεάζονται τα “Petit Fleur Camembert”, “Kreitaberti” και “Pfefferbert” με ημερομηνία λήξης μεταξύ 23 Μαρτίου και 7 Απριλίου.

Επηρεάζονται τρεις τύποι τυριών

Τα τυριά πωλήθηκαν στη Βαυαρία, στη Βάδη-Βυρτεμβέργη και στην Έσση. Η είδηση ότι το τυροκομείο ανακαλεί συγκεκριμένα είδη τυριών δημοσιεύθηκε επίσης στη διαδικτυακή πύλη Lebensmittelwarnung.de στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια ασθένεια με λιστέρια εκδηλώνεται εντός 14 ημερών με διάρροια και πυρετό.

Οι έγκυες γυναίκες, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα θα μπορούσαν να αναπτύξουν πιο σοβαρές ασθένειες όπως δηλητηρίαση αίματος και μηνιγγίτιδα.

Ακόμα κι αν οι έγκυες γυναίκες δεν εμφανίζουν συμπτώματα, το αγέννητο παιδί μπορεί να υποστεί βλάβη. Τα θύματα θα πρέπει να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.