Στη Γερμανία βρίσκεται ο μεγαλύτερος λαβύρινθος στον κόσμο

Τα ελικοειδή μονοπάτια και οι λαβύρινθοι οδηγούν μέσα από ένα χωράφι αραβοσίτου στην Κάτω Βαυαρία. Πέντε προσεκτικά σχεδιασμένοι λαβύρινθοι ενώνονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν έναν τεράστιο λαβύρινθο αραβοσίτου – σύμφωνα με το Γερμανικό Ινστιτούτο Καταγραφών του Αμβούργου, είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο με 16.600 τετραγωνικά μέτρα.

Ο ιδιοκτήτης Markus Hiendlmeier και ο περιφερειάρχης του Straubing-Bogen, Josef Laumer, ανυπομονούν για πολλούς επισκέπτες στον λαβύρινθο αραβοσίτου. Τα πέντε μοτίβα έχουν σκοπό να προσφέρουν ψυχαγωγία και δύσκολες ασκήσεις σε διάφορους βαθμούς δυσκολίας.

Atting – Στη Γερμανία βρίσκεται ο μεγαλύτερος λαβύρινθος στον κόσμο

Το 1998, η οικογένεια Hiendlmeier έφτιαξε για πρώτη φορά έναν λαβύρινθο στο χωράφι της με αραβόσιτο. Από τότε, το θέαμα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Φέτος, το θέμα είναι η αρχαία Αίγυπτος.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα παιδιά άνω των τεσσάρων ετών και οι φοιτητές πληρώνουν έξι ευρώ για ένα ημερήσιο εισιτήριο και οι ενήλικες οκτώ ευρώ. Υπάρχει επίσης παιδική χαρά και κήπος με μπύρες.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.