Η Μέρκελ εκφράζει τη συμπόνια της σε γονείς και παιδιά λόγω Covid

Η καγκελάριος Μέρκελ εξέφρασε τη συμπόνια της στους γονείς και τα παιδιά για τα βάρη που επωμίζονται κατά την πανδημία του Covid.

Οι οικογένειες αυτή τη στιγμή “πρέπει να υπομείνουν πολλά”, είπε κατά τη διάρκεια ενός ψηφιακού διαλόγου με γονείς από όλη τη Γερμανία.

Η καγκελάριος Μέρκελ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να διασφαλίσει ότι αυτό το διάστημα θα περάσει το συντομότερο δυνατό.

Εάν η κατάσταση της πανδημίας μειωθεί, τα παιδικά κέντρα και τα σχολεία θα πρέπει να ανοίξουν ξανά πρώτα.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι πρόκειται πλέον για τις τελευταίες πλέον εβδομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι “ο μεταλλαγμένος ιός δεν θα μας προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα”.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRlnd.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.