Ιούλιος 2022: Χάρτης με απαγορεύσεις φορτηγών στη Γερμανία

Η γερμανική Ομοσπονδία BGL (Bundesverband Güterkraftverkehr Logistics) σε συνεργασία με τις Αρχές Ελέγχου Αυτοκινητόδρομων δημοσίευσε έναν λεπτομερή χάρτη στον οποίο αποτυπώνονται οι δρόμοι όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών, οι δρόμοι που προσφέρονται ως εναλλακτικοί της διαδρομής και οι δρόμοι οι οποίοι εξαιρούνται της απαγόρευσης.

Η απαγόρευση αφορά στα φορτηγά άνω των 7,5 τόνων και εφαρμόζεται τα Σάββατα στο διάστημα από 1η Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου.

Στο υπόμνημα του χάρτη αναφέρεται ότι με κόκκινο χρώμα εμφανίζονται οι δρόμοι στους οποίους απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών.

Οι δρόμοι με πράσινο χρώμα αποτελούν τις εναλλακτικές διαδρομές, ενώ οι δρόμοι με λευκό χρώμα εξαιρούνται των απαγορεύσεων.

Ο χάρτης και οι σχετικές πληροφορίες είναι στον ιστότοπο της BGL www.bgl-ev.de.

Πηγή: troxoikaitir.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.